Dierenkliniek

de Eendracht

Behandeling uitsluitend op afspraak! Tel: 0166-607489

 

Dierenkliniek de Eendracht is een gezelschapsdieren praktijk voor warmbloedige kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels.

 

In de kliniek kunt u voor alle standaard (eerstelijns) behandelingen en routine operaties terecht. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur en veilige gasnarcose systemen. Om de juiste diagnose te stellen kunnen we gebruik maken van o.a. bloedonderzoek, microscopisch onderzoek, digitale röntgenfoto’s en echografie. Na het stellen van de diagnose proberen wij u zo goed mogelijk uitleg te geven over de aandoening inclusief duidelijke instructies voor de behandeling  thuis. Omdat we eerlijkheid en openheid erg belangrijk vinden krijgt u indien u dit op prijs stelt alle bloeduitslagen, röntgenfoto’s en echobeelden per email toegestuurd.

 

Indien noodzakelijk kunnen wij u en uw huisdier (in overleg) bij erg complexe ziektebeelden of ernstige botbreuken doorsturen naar erkende specialisten.

 

 

Wij werken met een klein hecht team. Dit betekent een vast aanspreekpunt aan de balie en telefoon en in de spreekkamer bijna altijd dezelfde arts. Het grote voordeel hiervan is dat u niet telkens opnieuw uw verhaal hoeft te doen. Daarnaast  leren wij u en uw dieren beter kennen, waardoor we samen tot een optimale behandeling kunnen komen.

 

 

Daarnaast zijn wij ook in staat om gedeeltelijk tweedelijns zorg te leveren. Hierbij kunt u denken aan uitgebreider onderzoek en moeilijkere minder vaak voorkomende operaties. Met name op het gebied van echografie (zowel voor de buik als het hart ) hebben we veel ervaring opgedaan. Hierdoor krijgen wij regelmatig second opinion patiënten uit de regio.

 

Ons team

Dieren info

Dagelijks werk

 

Kijk gerust even rond op de site en misschien tot in de kliniek!

 

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag  9.00 tot 12.00 uur

 

                                 13.00 tot 18.00 uur

 

Dinsdag en donderdagavond

 

                                 19.00 tot 20.00 uur

Contact

 

Eendrachtsweg 8,  4691 EK Tholen, 0166-607489

 

- Balie tijdens openingstijden

 

- Dierenarts op werkdagen: via de assistente

 

  's morgens tussen 9.00 en 9.30 uur

© Dierenkliniek de Eendracht Tholen